joi, 19 ianuarie 2012

Mâncare. Chestii uşurele, de seară

Ca să nu se chinuie Diana să afle ce mai găteşte/mănâncă soră-sa, îi fac un rezumat aici, cu poze :) Da, ştiu că e dimineaţă şi că o să mă înjuraţi, gândiţi-vă că puteam posta la 11 când e foamea mai mare.

Pentru că e vorba de masa de seară, încercăm chestii uşoare, dar nici într-atât de uşoare încât să mă trimită la culcare nervos: 

1. pui dat prin albuş de ou cu condimente, apoi prin parmezan, la cuptor, tăvălit prin sos de iaurt cu usturoi (s-a simţit două zile), salată cu roşii şi ardei.


2. puiul ce-a rămas după prima cină, plimbat prin tigaie, cu salată, mozzarella, ardei, roşii, rucola şi parmezan ras.


Am fost serviţi de o colegă la birou cu vin fiert, mi-a plăcut şi am aflat că e luat de la Plus. Aşa că vi-l recomand călduros, are un gust special, e gata preparat şi trebuie doar încălzit. Merge la orice, scoate argintul viu şi vindecă de alcoolism şi cataractă. Singurul minus al Plus-ului e că nu mai acceptă decât tichete de masă Cheque Dejeuner.

3 comentarii:

  1. unde mai gasesti magazine Plus, ca eu n-am mai vazut de multa vreme; de acolo imi luam o inghetata bourbon vanilie, pe care n-am mai gasit-o de cand au fost luati de lidl...

    in rest, despre articolul asta pe care il tin in stand by, de azi dimineata, pana mananc ceva, am o intrebare: cand se va inventa sosul de usturoi office? adica sa fie office friendly dupa ce il mananci, sa poti manca seara, si dimineata sa te poti intalni cu clienti sau parteneri la slujba fara sa vorbesti in reverul hainei, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lidl vroiam sa zic, am ramas setat pe Plus. Sorry, s-au rebranduit toate Lidl. Stiu inghetata, era buna, si aia de nuci la fel.

      Cel care o sa inventeze sosul acela o sa ajunga om bogat. Pana atunci ne abtinem, mancam vineri seara (cazul din post) sau folosim antidoturi naturiste (or fi cateva pe net)

      Ștergere
  2. Mare domn. Acu` musai sa-mi fac si eu. Da` mersi oricum :)

    RăspundețiȘtergere