luni, 30 ianuarie 2012

Midori Sushi Timişoara

Colegul Daniel a avut ideea să mergem la sushi în Timişoara, i-a recomandat cineva restaurantul Midori din centru. Localul e drăguţ, mâncarea e interesantă şi scumpă, că doar e sushi, nu pizza. Noi suntem amândoi gurmanzi, aşa că ne-am porcit, o să vedeţi mai jos cum. Am învăţat în sfârşit să mânuiesc beţigaşele, probabil berea a fost de vină.



Pentru început am ales un platou de două persoane, Flesh Desire. Nume ciudat, dar conţinut variat: 8 sake maki, 8 tekka maki, 2 hamachi nigiri, 2 suzuki nigiri, 2 hikari nigiri,8 sake sashimi, 8 maguro sashimi. Sashimi-ul de somon mi-a plăcut cel mai mult. Am făcut o poză, cu întârziere, după ce deja consumasem din preparate:


Apoi, pentru că nu eram chiar sătui iar pozele colorate din meniu erau îmbietoare, am mai ales nişte antreuri: pui crocant şi picant cu sos de lămâie, file de ton Maguro prăjit în susan picant şi gustări cu ouă de prepeliţă şi somon afumat în sos tartar. Toate bune, dar tonul, deşi doar trei bucăţele minuscule la 15 lei, a fost deosebit.

Poate o să mergem acolo şi în delegaţia viitoare, să încercăm un fel principal, au nişte specialităţi îmbietoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.