luni, 23 ianuarie 2012

Tango reloaded

Am revenit sâmbătă la amiază la restaurantul Tango Grill. Fiind aproape gol, am stat în salonul din faţă, mai puţin pretenţios. Chelneriţa a procedat diferit de data aceasta, aşa că am avut farfurioare şi cuţite de antreuri, fiind mai liberă se putea concentra mai bine. 

Supa gulaş şi cea a la grec au fost decente, nu formidabile, dar nici rele. Nu ştiu când o să mă învăţ că gulaşul din Transilvania nu-i din acela unguresc ci, duh, ardelenesc. Eu tot sper încă. De data aceasta n-au avut fish and chips, aşa că am ales coastele de porc şi frigărui cu ton. Coastele n-au fost sweet&sour ci plain vanilla, dezosate şi făcute pe grătar. Cam totul e la grătar, căci am descoperit un nou cuvânt în titulatura restaurantului, cel care lipseşte pe frontispiciu, dar e prezent pe meniu: grill. Bun şi felul doi, dar fără wow factor, prefer coastele de porc făcute la New York, sunt mai gustoase. Asta nu înseamnă că n-o să mai trecem pe acolo, mai vrem să încercăm fish and chips şi colţunaşii cu vită argentiniană.

Clădirea e superbă, amenajată cu mult bun gust, una din cele mai interesante din oraş. Am făcut şi câteva poze cu telefonul, aşadar scuzaţi calitatea, încadrarea, faptul că-s strâmbe etc. - în principiu cam tot:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.