duminică, 1 ianuarie 2012

www.posterland.ro împlinește azi trei ani

Pe 1 ianuarie 2009 www.posterland.ro se lansa online. În acești trei ani am rămas singurul site de profil din România, ba chiar am devenit cel mai mare magazin de acest gen, online sau offline. Produsele noastre se găsesc în cele mai de succes puburi, baruri și restaurante din Sibiu precum și din alte locații din țară: baruri, sports-bar-uri, puburi; probabil chiar mai multe decât știm, pentru că în majoritatea comenzilor  făcute online nu cunoaștem scopul achiziției. Mulți copii s-au bucurat de insignele și autocolantele noastre, mulți fani Star Wars, Marilyn Monroe sau Michael Jackson și-au tapetat camerele cu imaginile preferate, mulți oameni au avut parte de surprize plăcute de ziua lor, primind produse de calitate. 

Vă mulțumim că ați fost clienții nostri, că ne-ați recomandat prietenilor, că ne-ați dat add sau like pe Facebook sau pentru simplul fapt că ați intrat pe site-ul nostru. La mulți ani, să prosperăm împreună!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.