miercuri, 27 iunie 2012

Două cu Primăria Sibiu

1. Strada Turismului e mică și insignifiantă, atât de insignifiantă încât are o înclinare laterală, gropi ce tind spre statutul de cratere și trotuare vraiște. Ar fi putut rămâne așa mult și bine, în afară de locatarii din zonă nu era tranzitată de nimeni. Până luni, când s-a închis strada Neculce pentru lucrări ample de infrastructură ce vor dura vreo șase luni. Acum toți cei care ajung în fața șantierului o cârmesc pe Turismului, încet, cu grijă, făcând slalom printre gropile care vor deveni tranșee în curând și n-au să mai poată fi ocolite. Cineva, de la Primărie, n-a fost cu cinci minute mai deștept, ca să prevadă aceste lucruri și să astupe gropile. Sau nu i-a păsat.

2. Acum mai bine de un an s-a introdus serviciul de administrație electronică, eram informați că dacă ne facem cont pe platforma E-Administrație vom putea plăti taxele și impozitele online. Am completat formularul electronic, urma să primesc confirmarea prin email și să mă prezint la primărie cu buletinul pentru a-mi ridica parola. Stupid și birocratic, dar acceptabil - dacă ar fi mers. Nici până în ziua de azi n-am primit mail, telefon sau vreo altă înștiințare de la ei, așa că taxele tot în mod tradițional le-am plătit. Am mai făcut acum un cont, sunt curios ce urmează.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.