marți, 19 iunie 2012

Pod nou, cinste cui ți-a proiectat alei inutile

Se vorbește destul de des de podul cel nou peste Cibin, nimeni nu-i contestă funcționalitatea, dar ideea aleilor nu e parte din discuție. Mie mi se par stupide. Sunt foarte scurte, nu-i zonă de promenadă, n-au legătură cu nimic iar balustradele sunt executate funcțional și fără simț estetic. Dacă le adăugau podului de la Piață înțelegeam, puteam accepta că onor Primăria se gândește la boschetari și precupeți, că dorește să le ușureze accesul la locurile de pișare pe care atât de des le folosesc. Doar suntem oameni civilizați, nu trebuie să ne murdărim teneșii cu iarbă.


Credit foto: Ovidiu Sopa, sibiul.ro

4 comentarii:

  1. Aleele mai sunt functionale pentru ca trec pe SUB pod si nu e nevoie de semafor sau altceve ca sa treaca pasantii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai putin in perioada cand creste Cibinul. Din cate am citit eu, s-au construit cu rolul de promenada. Oricare scop ar fi principalul, solutia nu-i optima.

      Ștergere
  2. Stupide rau de tot, nu stiu dar sincer sa fiu solutia aleasa e ca pixu', clar o sa treaca pietonu' pe-acolo la pastele cailor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce-i fain e c-o sa fie vazute de pe luna-n google earth ca marele H de sibiu :))

    eu, cand am auzit de pod nou si promenada , am crezut c-o sa fie de la podul catre turnisor pana la libertatea, si mi-a placut ideea :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.