sâmbătă, 8 decembrie 2012

Jocuri erotice germane

Solingen, Germania, un hotel călduros într-o noapte rece de decembrie. La ora trei dimineața mă trezesc niște urlete de femeie. Ritmice. Cineva face sex sălbatic și se aude ca și când ar fi pe holul de lângă camera mea. După 10 minute de concert, descui și crăp un pic ușa, să-i hușui pe nebuni. Deși holul e gol, se face imediat liniște. Închid și mă pun în pat. După o perioadă iar începe scandalul, așa că mă duc la ușă, o descui și o deschid larg, gata să le zic ceva de bine, doar să identific camera. Iar liniște. Mă culc la loc, deși distracția continuă, mai discret însă.

A doua zi, la micul dejun, râdem și dezbatem evenimentul cu colegii de delegație. Se pare că amorezii erau în camera de vis-a-vis de mine, l-au trezit pe colegul C, care era despărțit de ei printr-un perete subțire și n-a mai putut să adoarmă până dimineață. Dintr-una în alta ajungem la nelămurirea lui: „ înțeleg zgomotele și țipetele, însă din când în când se auzea ușa la cameră și se lăsa liniștea pentru o perioadă. M-am tot gândit... ce naiba făceau ăștia? Ieșeau la țigară, i se făcea rău fetei, se schimbau între ei?”. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.