miercuri, 15 mai 2013

Căsătorii pe bandă rulantă

Un punct slab al căsătoriilor din Sibiu este, momentan, starea civilă. La primăria nouă oficiază doar primarul, dacă ai noroc să nu fie în concediu, am înțeles că nu face discriminare și acceptă orice solicitare, dar dacă e plecat trebuie să faci la primăria veche. Vestea bună e că s-au renovat cele două încăperi în care se desfășoară acțiunea, vestea proastă e că exteriorul este încă în lucru, așa că dacă prinzi o zi caldă nu se pot deschide ferestrele din cauza schelei și transpiri abundent. Mai ales ca mire. Noi am avut vreo 60 de persoane prezente, am înțeles că le-am depășit capacitatea cu 10, a fost o saună în toată regula. Din fericire nu durează mult, cât să și spui numele, ”da” și să pupi 60 de persoane. Din păcate, idem, nu durează mult, paharul de șampanie și eventual o prăjitură le servești pe fugă, se fac nunți tot la 15 minute.

Odată ajuns afară dai de următoarea dilemă: unde naiba să faci pozele? Noi am ținut tare mult să facem cu schela și cu logo-ul firmei Bucin Mob, dar cică e de prost gust, așa că am ales ceva verdeață ca background.

PS. Tanti cu coc a ieșit la pensie, acum e o doamnă mai tânără, foarte amabilă. Propun să-și facă și dânsa coc, ca să păstreze tradiția și să zăpăcească lumea. N-ar fi mișto să facă la fel și Johannis?

2 comentarii:

  1. Iohannis sa faca ce la fel? Sa se pensioneze sau sa isi traga coc? ;) oricum, nu are vreme de astfel de maruntisuri ca tre' sa sape strazile proaspat asfaltate

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.