marți, 7 mai 2013

Numere cu ghinion

  • Pentru că inițial sistemul ne-a alocat scaune pe rânduri diferite, când am zburat de la NY la Austin am cerut tipei de la checkin-ul United Airlines să ne dea locuri împreună, mie și colegului meu. Ne-a dat, pe rândul 37. Intrăm în avion, trecem printre aproape toate scaunele, ajung în dreptul rândului cu numărului 30 și văd că se cam termină avionul, era ceva dubios, mai erau fix 6 rânduri. Îi zic colegului că am încurcat-o, nu există rândul 37, să vezi de nu zburăm ori pe aripă ori la business class din cauza asta. Mai înaintăm un pic, ca să vorbim cu stewardesa, și observăm că nu exista rândul 33. Am presupus că o fi și ăla cu ghinion, până am dat peste explicația asta:
There is a row 33, however it is only on the 753. This is because row 33 is an exit row and no other narrow body aircraft in the fleet has this additional exit. In the new row numbering system, all exit rows are numbered the same for fleet commonality purposes. Rows 7, 20, 21, and 33 are all exit rows in the fleet.
  • În ascensor la hotel. Apăsăm pe butonul pentru etajul 13. O americancă face conversație, ceva de genul ”vai, etaj cu ghinon!”. Zâmbim de complezență, apoi îmi pică fisa și-i spun și numărul camerei: 1313! Eram deja cazați de câteva zile și nu remarcasem detaliul ăsta.

2 comentarii:

  1. adica aveau etajul 13? stiam ca nu exista, nici noi nu-l avem, sare direct la 14 numaratoarea :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.