joi, 23 mai 2013

Rural fancy

Nu știu cât de reușit a fost ”Festivalul Culturii Montane” desfășurat în weekendul trecut la Porumbacu de Sus ca parte a acțiunii ”Zilele Culturale ale județului Sibiu”, cert e că la concertul Byron de duminică numărul de spectatori era aproape egal cu numărul de cuvinte din denumirea completă a evenimentului:

Credit foto, picioare și teneși: Cristina Spătăceanu
Sâmbătă după amiază e chef pe muzică electro în livada din Săliște. Mă bate gândul să merg, n-am mâncat telemea în asemenea condiții niciodată.

4 comentarii:

  1. sambata seara a fost concert "Changing Skins" si a fost destul de multa lume. eu am fost cu un grup de aproximativ 40 de persoane.era inainte focului de tabara. atmosfera a fost si frumoasa si amuzanta, atunci cand "autohtonii" au devenit activi pe muzica rock.
    ghinionul celor de la byron a fost ca au trebuit sa inchida un festival care a inceput sa se "sparga" duminica in jurul pranzului.
    ospitalitatea gazdelor a fost exceptionala in conditiile vremurilor pe care le traim.
    mancarea si bautura a fost la liber, bufet porumbacean suedez :) cu preparate traditionale. cas, telemea, urda, branza de burduf, carnat prajit pe loc, ceapa, ridichi, tuica de casa - absolut fabuloasa -
    toata lumea a mancat pe saturate.



    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.