miercuri, 23 aprilie 2014

Din oraș

1. N-am înțeles niciodată de ce-ai da banii pe o poartă frumoasă și grațioasă, din fier forjat, scumpă, doar ca la final să strici tot ce-ar trebui să aducă ea și să-i trântești o placă din plexi în fundal.


2. Un dezavantaj al străzilor cu sens unic: tot traficul autobuzelor este concentrat pe acolo. Ieri la amiază erau patru galbene de Tursib încolonate pe banda întâi pe Șaguna, doar una din cele trei străzi principale care mai face legătura între Orașul de Sus și cel de Jos - în acest sens. Nu-i deloc amuzant când nimerești pe panta Alba Iulia și în dreapta, pe banda întâi e plin de autobuze care nu se pot încadra chiar bine pe bandă iar în stânga e peretele de beton care separă benzile și care-ți îngustează spațiul la un moment dat. La fel și în giratoriul de la baza dealului. N-aș îndrăzni să cobor pe pista de acolo dacă aș fi biciclist. 

Bonus, zilele când prinzi rata de Cristian, cu șoferul ei care se crede la raliu:


3. Alt dezavantaj al străzilor unice: ai prins mașina de gunoi în față, te târâi după ea pentru următorul sfert de oră:


4 comentarii:

  1. Adevaru este ca si eu imi doresc o astfel de poarta la casa iar in ultima vreme asta este poarta care este la moda. Ideea este ca spriritul de proprietate este foarte dezvoltat la Romani iar cei la mine in curte este numai la mine. Nu vezi astfel de porti in afara granitelor acolo totul este deschis si delimitat cu un gardulet mic dar daca romanul nostru cu burta de luna a 9-a si zgarda la gat vrea sa stea in curte dezbracat si cu pitipoanca langa el la fel de dezbracata de ce sa trecem pe strada si sa admiram peisajul si noi ? Asa ca acest paravan protejaza de ochii trecatorilor . Pana la urma este si o chestiune de "Gust" vorba cea "Gusturile nu se discuta".

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Radu, la inceput zici ca iti doresti si tu un gard de asta pentru ca a devenit moda. Apoi ne spui de aia care se ascund dupa el cu pitipoanca dezbracata :) Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu era ironic... cred :))

      Ștergere
    2. Da imi doresc o poarta de acest fel dar daca mai anonimule vrei sa faci si sponsorizarea pentru Gard nu ma supar , cu mentiunea ca nu pun si materialul respectiv. :) Restul era ironia ..... :)

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.