miercuri, 24 septembrie 2014

Ce-am înțeles din conferința de presă CSU Sibiu

M-am uitat la înregistrarea conferinței de presă a CSU Sibiu și vreau să-l remarc (cu simpatie) pe inconfundabilul profesionist 3-în-1: Dragoș Popescu, la un moment dat jurnalist/dj/prof' de sport, actualmente ofițer (turcescule!) de presă la CSU/jurnalist/voleibalist - că așa frumos a ridicat întrebările la fileul celor din club... (later edit: conform paginii sale LinkedIn nu mai e ofițer din iulie, dar proiectul CSU Sibiu început în 2012 e încă activ :D)


Am avut un deja vu, cu aceleași întrebări care conțin răspunsul în ele și aceleași răspunsuri evazive ca în anii trecuți (video aici, începând de la minutul 29):
- de ce nu primim bani mai mulți de la Primărie, ca alte echipe? Răspuns neclar;
- celelalte echipe s-au întărit foarte mult, ar fi pentru CSU Sibiu întrarea în playoff o performanță? Răspunsul, ca să rămână scris, pentru că la un moment dat se considera (și o să se mai considere) altfel: ”intrarea în playoff nu este o performanță”, dar totuși alt obiectiv nu avem, ar fi bine să intrăm și mai vedem;
- Calotă, unde crezi că s-ar poziționa echipa anul acesta? ”1-8 e tangibil, dar având în vedere ce transferuri s-au făcut și ce bani s-au investit peste tot, salariile, trebue să fim și realiști... încercăm să dăm ce-i mai bun”.

În concluzie: ”noi facem ce putem, ne dorim, dar nu vă așteptați la prea multe”. Să fie bine, să fie călduț, să nu urle proștii din tribune. De aia zic, nimic nou, placa asta am auzit-o de atâtea ori încât mi-e silă, nu știu de ce mai fac sesiunea de Q&A.

Mi-a plăcut în schimb doamna (later edit: Cristiana Fota, stiridesibiu.ro) care punea întrebări concrete și insista să i se răspundă, singura care a mai dezmorțit atmosfera de pace, prietenie și somnolență (unii căscau):
- care a fost bugetul anul trecut? 460.000 euro;
- care e bugetul anul acesta? răspuns inițial Vulc: ”zero lei, întrebarea este rău pusă” (really?),  apoi a estimat că este aproximativ egal cu cel de anul trecut, deci ne situăm tot pe locul 10;
- la întrebarea ”cum îi atrageți pe fani și investitori” domnul Vulc a dat-o la fel de ocolită, dar a făcut și o gafă: ”sigur că ar fi mult mai bine și altfel ar fi și pentru noi să luăm jucători mai buni” - la PREZENTAREA LOTULUI. Așadar, plini de încredere în forțele proprii, să pășim într-un nou sezon!

Noi, ca de obicei, ne cumpărăm abonament și o să fim în tribune.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.