joi, 11 septembrie 2014

Ce vă consumă bateria la iPhone

Pentru că în ultimele luni de abia îmi ajungea bateria până seara și eu vorbesc destul de puțin la telefon, marți seară am făcut upgrade pe telefon și tabletă la iOS8 Golden Master, interesat de noua funcție (Settings - General - Usage) Battery Usage care-ți arată ce aplicații sunt energofage.

După o noapte în care am dormit iar telefonul a stat la încărcat și o zi petrecută la muncă, în fața laptopului, situația se prezenta ieri la ora 17 așa:



Surprinzător rezultat, pentru că pe FB aproape n-am intrat, doar puteam să-l accesez din browser, pe laptop.  Mobile Safari a fost folosit mai mult, am citit de dimineață știrile în el. 

Concluzia: o să dezactivez (din Background App Refresh) posibilitatea ca FB să facă lucruri în fundal, cam abuzează. Nu cred că interesează pe nimeni notificările de like-uri într-atât încât să merite consumul. În plus, Messenger e aplicație separată și văd că se comportă decent, deci poate rămâne activă și pot fi notificat de mesajele primite. 

Mai analizez situația câteva zile și revin cu alte detalii.

2 comentarii:

  1. plus ca iti mai umbla si tipul asta prin telefonul tau :D
    https://www.ted.com/talks/chris_domas_the_1s_and_0s_behind_cyber_warfare?language=ro#t-142632

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.