joi, 18 septembrie 2014

Mai rar: vă recomand o cantină în #brasov

Dacă vrei să mănânci porții mari, muncitorești, sibienii au ”celebrele” KonTiki și Prima, poate și Izabelu' din Cristian, dar și brașovenii se pot lăuda cu o cantină, amplasată pe Centură, când treci de Strada Hărmanului, primul furnal la dreapta (la CET).


E destul de puțin vizibilă de la șosea, nu atrage atenția, habar n-am cum se numește oficial, dar toată zona industrială ia masa acolo, pentru simplu fapt că o ciorbă e 8 lei și un fel principal 12-13, iar porțile sunt bune și îndestulătoare, unele chiar imense. Ciorba de văcuță avea la carne, de ziceai că era făcut de bunică-mea. Îmi pare rău că n-am făcut o poză sarmalelor, au venit patru bucăți groase cât pumnul și un pic mai lungi, un bărbat renunță după trei și o femeie după maxim două.


Însă cireașa de pe tort pare să fie salonul pentru nostalgici, cu vinilin pe mese și un perete pictat cu Ceaușescu în acțiune, pe al cărui ușă tronează anunțul din imagine:


Update: locația exactă.

2 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.