luni, 16 martie 2015

Cum m-a salvat viața în doi de-o plimbare nocturnă

Într-una din serile petrecute în oraș cu prietenii încercam să-l convingem pe singurul necăsătorit de la masă de avantajele legalizării relației. I-a pus cineva pe hârtie, în două rubrici, toate argumentele pro și contra la care ne-am putut gândi. Într-un final, lista ”contra” se întindea pe toată foaia, iar la ”pro” erau câteva propoziții stinghere într-un colț de pagină. Bineînțeles, majoritatea argumentelor împotrivă sunt puerile, deci căsătoriți-vă, să vedeți ce fain e! :))

Recent am mai descoperit un argument ”pro”: încercând să comand sushi într-o seară (unul din puținele obiceiuri care au supraviețui Marii Diviziuni) am descoperită că am uitat să trec pe la bancomat și ne bătea vântul prin portofele. Dacă eu știu rapid și exact de cât cash dispun, pentru că e tot în portmoneu, situația trezoreriei la nevastă-mea era un pic mai complexă: a pescuit niște monezi de 50 de bani de pe fundul unor poșete, a mai găsit niște hârtii de-un leu prin blugi și paltoane, într-un final, după vreo cinci minute de răscolit prin casă, s-au strâns banii necesari pentru comandă. Bonus: am găsit și legătura de chei pe care o credeam pierdută.

Spre comparație, când eram burlac a trebuit să mă descurc altfel.

Poză dintr-un castel din Franța, fără legătură cu textul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.