miercuri, 6 mai 2009

Criza la Sibiu nu e ca la Iaşi

Fraţilor am aflat! De la răsărit vine lumina! Noroc cu Mortyse, via Brylu. Acum încep să înţeleg chestii. Adânci.

Am avut la grătarul de 1 mai o discuţie interesantă, "nevasta" unui prieten a zis că, mai nou, dacă ai maşină tare, fetele şi-o pun cu tine direct în parcarea din faţa clubului, nu mai trebuie cameră de hotel.

Noi, baieţii care stăm până la ore târzii în club şi bem apă plată cuba libre cu lămâie, am negat cu îndârjire treaba asta, că doar nu eram nebuni să creadă nuestras mujeres că noi mergem la căminul cultural şi uităm să plecăm acasă, deşi e zi afară, pentru a arde câte-o pitzipoancă în maşină. NU! Noi stăm în club pentru că e muzică faină (minimalu e viaţa mea), ne simţim bine şi, last but not least, nu prea putem merge "coerent". N-am vazut picior de femeie prin geamul limuzinelor din parcare şi nici scene cu abureli şi palme ca-n Titanic, dar poate înca n-a ajuns criza la băeţii de băeţi. Dacă stau bine să mă gândesc, există un motiv foarte bun pentru care fetele noastre stau liniştite şi ne lasă să venim dimineaţa: noi mergem cu taxiul!

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.