vineri, 29 mai 2009

List, ZeList

Nu prea mă chinui să-mi promovez blogul dar l-am înscris la ZeList să văd şi eu care e poziţia mea la coada vacii virtuale. Nu înţeleg cum funcţionează, într-o săptămână urc 3000 de poziţii, în alta scad, e ciudat, mai ales că nu postez cu o frecvenţă diferită şi nu se prea leagă alte bloguri de posturile mele. La fel, linkurile din alte bloguri sunt aceleaşi, ba chiar am remarcat că ştiu încă vreo 3 site-uri care au link către blogul meu şi aici nu apar. Nu mă oftic, dar nu mi-e nici clar cum se face topul. Ce-mi place la cei de la zeList este că sunt haioşi, uitaţi-vă la ştirile de pe site-ul lor.

În ritmul ăsta în curând o să fiu mai tare ca 0% bloguri. Oare ce simte ăla, ultimul din top, când vede mesajul "nu esti mai tare ca nimeni"? Când o să ajung acolo vă zic.

1 comentarii:

  1. sper sa nu ajungi sa vezi mesajul acela. Esti prea amuzant. Iar zelist este ilustrarea elocventa a dictonului sci transit gloria mundi.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.