vineri, 1 mai 2009

Muică ce mai plouă azi!

Oamenii informaţi stau în casă. Ca să nu-i plouă! Mă trezesc matinal, mă uit pe geam, destul de urâtă vremea, nori şi cam răcoare. Oare merită mers la grătar sau îl facem sub umbrelă? Mă uit pe vremea.com, cică o să plouă torenţial după amiază. Hait, cumperi carne, bere, brânză, ouă şi viezure şi rămâi cu ele, le găteşti în tigaie şi la microundă, mai bine să nu te rişti. Hai să ne mai uităm pe un site: weather.com. Soare şi nori dimineaţa, la 3 PM light rain. Deja sună mai bine, light rain nu e furtună, să ne riscăm, să nu ne riscăm? Până la urmă a fost aşa o vreme faină la Cisnădoara, am făcut grătarul rapid ca să nu ne apuce ploicica de trei, iar la ora când trebuia să plouă cu bulboace noi jucam poker la soare de ne-am bronzat ca tractoriştii şi ne-am dat cu cremă să nu ne pârlim. E drept că nici meteorologii n-au dat-o total în bară, pe la ora 6 a ploua un pic, dar deja n-a mai contat. Acum mergem să bem frăţeşte banii de poker, că n-am mai apucat să stăm să vedem care duce potul. Fellini, here I come!

1 comentarii:

  1. Si eu m-am riscat si am dat o fuga pana la mare. A fost frumos, nici pic de ploaie de 1 mai....am facut putina plaja si un degetel l-am bagat si-n mare....nu era chiar de baie dar a fost misto si atmosfera din Costinesti a meritat drumul....dar azi in Bucuresti am fost la un film animatie 3D....marfaaaaaaaaaa isi merita toti bani si pana la pranz biletu e doar 13 lei....astept week-end-ul sa evadez iar la Bucale....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.