joi, 16 iulie 2009

Cel mai prost din curtea şcolii

Nu ştiu dacă prietenul meu vrea să-l fac de ruşine, aşa că i-am tăiat capul. Din poză. A rămas doar esenţialul: tricoul cu mesaj. Era favoritul lui, îl purta la orice chef, de obicei cu stil, adică peste cămaşă. Mai nou mai are unul, primit cadou: "încărcător-descărcător la Compa". Le poartă alternativ, dar, din păcate, nu prea mai sunt suficiente chefuri pentru a-şi etala colecţia.
Istoria tricoului din poză merită spusă. Prietenul meu este genul de om bine făcut, merge la sală şi-l ajută şi vocea autoritară - de director. Aşa că atunci când i-a ordonat unui puşti să dea jos tricoul şi să i-l vândă lui, acesta a rămas la bustul gol fără multe comentarii. Bine, adevărul e că i-a făcut un preţ bun. La fel de adevărat e că nu a avut curaj să se certe cu amicul meu încălzit de whisky. Ce dacă era iarnă? Întotdeauna se găseşte vreun prieten bun prin jur de la care să împrumuţi o textilă în cazuri din astea.

Update, că mă ceartă pe mess:
b: da bey, nu e tot
b: spune si ce e pe spatele la tricoul rosu
calin: nu mai stiu, zi ca facem update
b: "n-ai cu cine ba...n-ai cu cine"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.