vineri, 31 iulie 2009

Mici farse penibile

E drept, unele n-au fost aşa mici şi se puteau sfârşi prost pentru "victime". Nu fizic, dar cu o discreditare profesională. Să le luăm pe rând:
  • umbla acum vreo 5-6 ani pe net un mp3 cu un fragment de piesă Laura Pausini, intitulat într-un mod foarte interesant, dar din păcate nu mai reţin numele. Fragmentul de piesă era înregistrat foarte încet, te obliga să-ţi dai difuzoarele la maxim ca să auzi ceva. Aşa a făcut şi amicul care lucra la BCR, biroul de credite persoane juridice, iar în momentul când s-a auzit din boxe un urlet straşnic (ăsta înregistrat la maximum de volum) s-au întors către el toate persoanele din birou, inclusiv clienţii aflaţi cu treabă pe acolo. L-au trecut transpiraţiile instant, s-a făcut mic şi ... mi le-o recitat când ne-am văzut.
  • Alinuţa, ca cititoare fidelă de blog ce este ea, a făcut greşeala să admire nişte pagini de web recomandate de mine, toate cu modele de Durex. N-ar fi fost mare lucru dacă nu s-ar fi aflat la lucru şi n-ar fi avut colegii treabă cu ea chiar atunci, când pe ecran îi defilau trei ferestre cu diverse modele de prezervative.
  • O reputată jurnalistă şi prietenă, nu dau nume, a primit un link cu poze de la mine. Erau poze cu nuduri, e drept, artistice, dar la fel, pisica 13, bat-o vina, s-a nimerit să admire femeile goale taman când avea vizitatori şi nu mai ştia cum să închidă fereastra cu ţâţe.
Şi mie mi se mai întâmplă chestii din astea, mai uit digi-ul pe Private Spice şi a doua zi când porneşte tv-ul Alina se uită urât la mine :)) Research, baby, research!

2 comentarii:

  1. Na lasa ca si eu am patit-o la servici. Cautam sa traduc ceva pe un site www.quickdic.de. Dic de la dictionar. Din graba am scris www quickdick.de. Si a iesit ceva ce nu trebuie nimeni, niciodata sa vada. Numai ca in spate era big boss...

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) tare. dar de ce ar cauta cineva a "quick" one?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.