vineri, 17 iulie 2009

S-a adâncit criza

Vă povesteam acum câteva luni că mă tot sună diverşi şi încearcă să-mi vândă chestii. Acum bag seama că s-a adâncit criza, pentru că mă sună în continuare diverşi, alţii, nu tot ăia, dar ăştia sondează piaţa, telefonic. Convorbirea de acum câteva zile nu mi-o mai aduc aminte, dar donşoara de astăzi dorea să ştie unde am călătorit în ultimii ani şi cât m-a costat distracţia. Ce pot să zic, şi-o cam găsit omul. Aşadar mai nou nu se mai sună peste tot, la întâmplare, se încearcă crearea de oferte personalizate sau concentrarea pe serviciile cele mai populare.

În altă ordine de idei: there is hope, ieri m-a sunat un head-hunter să-mi propună un job. Nimic interesant pentru mine, era la Bucureşti şi pentru suport tehnic în limba germană, dar din moment ce încă se mai deschid firme în România mai putem căuta luminiţa cu privirea.

Hmm, oare m-am contrazis în idei? Probabil nu, IT-ul n-a urmărit niciodată trendurile din România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.