marți, 28 iulie 2009

Cu polonicul

"Acum si Corneliu Bucur, un om de cultura aruncat la groapa istoriei de miinile ridicate ale unor asa zisi politicieni. Nimeni nu e perfect! Nici Bucur nu e, dar a facut multe pentru Sibiu, muzeul ASTRA si cultura locala. Si nu a dezbracat actori in spcetacole megalomane pe bani grei ca alt directoras local…"
26 iunie 2009
http://www.mazemania.ro/2009/06/26/libera-exprimare-te-face-somer/


"Corneliu Bucur era un mic dictator. Facea cum il taia capul in muzeu, fara sa tina cont de reguli, legi si alte cele. Dadea prime la salarii dupa cum i se parea lui, fara o evaluare profesionala. Banii in muzeu se dadeau la sectiile favorite lui si altele mureau de foame. Am inteles ca era un manager cu talent, dar nu cu stiinta. Si am mai inteles ca in ultimii ani a inceput sa sufere tot mai mult de aceasta grandoare a puterii, a celebritatii si a inceput sa uite."
"Boala grandomaniei l-a atins pe Bucur la finalul carierei. Desi are merite deosebite in dezvoltarea Muzeului ASTRA dupa 1989, totusi unele lucruri nu trebuie uitate. De exemplu cand era senator PD si-a blocat postul de director al muzeului, pentru a nu i-l lua nimeni…"
27 iulie 2009
http://www.mazemania.ro/2009/07/27/corneliu-bucur-putin-stiut/


Într-adevăr, unele lucruri nu trebuie uitate :)

2 comentarii:

  1. 26 iunie 2009: e vineri, sunt relaxat, atmosfera placuta acasa, vantul bate dinspre vest

    27 iulie 2009: e luni, sunt usor iritat, atmosfera tensionata acasa, vantul bate dinspre...sud :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.