marți, 28 iulie 2009

Vanish

Articol din Cotidianul:
http://cotidianul.ro/o_romanca_revolutioneaza_internetul_cu_vanish_un_sistem_prin_care_datele_online_se_autodistrug-93374.html

Articolul a apărut ieri dar nu l-am citit, am zis că arată a bullshit jurnalistic, cine mai crede în români care revoluţionează internetul? sau la fel de bine în orice alt popor. Singura naţie care revoluţionează este Google. Punct. Trist dar adevărat. Restul imită sau fac minirevoluţii (vezi Twitter şi YouTube). Astăzi, pentru că insista să rămână pe prima pagină a site-ului, l-am citit. Interesant dar nimic revoluţionar şi ... nu o să prindă. Cel puţin în firme, pentru că legislaţia în domeniu prevede stocarea corespondenţei de afaceri timp de câţiva ani şi orice om pe care-l duce capul nu şi-ar şterge mailurile nici după acea perioadă pentru a avea nişte dovezi serioase în cazul în care un client îi intentează vreun proces. Probabil o să beneficieze cei cu intenţii criminale, poate e visul spionilor, citeşte o dată şi distruge-te.

Un alt motiv destul de serios pentru care nu o să prindă este necesitatea instalării separate a acestui soft Vanish - nu numai la tine ci şi la destinatar. Mult succes în a-ţi convinge toţi prietenii sau partenerii de afaceri că au nevoie de el! Cât priveşte comentariile de pe site, ah, ce ne place să ne umflăm în pene cu românii noştri! Păcat că nu pricepem ce fac...

Să ne înţelegem, eu nu am nimic cu doamna respectivă, chiar a inventat o chestie interesantă, dar nu aşa cum o prezintă articolul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.