vineri, 23 octombrie 2009

Dacă vrei să schimbi macazul, dacă nu-ţi mai place jazzul...

Pentru o seară Atriumul a devenit rockotecă şi locul de joacă al celor de la Viţa de vie. Nu cred că au mai văzut angajaţii barul lor cochet transformat într-o nebunie zgomotoasă, cu Despot urcat pe o masă şi cântând "Sunetul mai tare" sau cu aproximativ 80 de oameni dând din cap. De când am intrat şi am văzut ce boxe de putere erau montate am ştiut că ni se pregăteşte ceva asurzitor şi mă rugam să reziste paharele de vin. Au rezistat şi ele şi urechile noastre, dar au fost 90 de minute de sunet în exces, bas în stomac şi chiar pasaje cântate prin portavoce. Prima jumătate de oră a conţinut piese de pe albumul de acum 10 ani, Fenomental, a fost "parastasul" lui aşa cum zicea Despot, tot mai vorbăreţ şi mai încins pe măsură ce mai trăgea câte un shot de Jägermeister. Apoi a fost rândul pieselor mai noi, printre care "Praf de stele" şi finiş pe acordurile reggae din "Varza" iar bisul de trei melodii s-a încheiat cu Ozosep.

M-am convins că în Atrium merită văzut orice concert, locul şi distanţa mică faţă de formaţie crează o atmosferă mişto - să ai un solist căţărat pe masa din faţa ta, la 2 metri - how cool is that?. Exagerând grotesc, cred că şi la Guţă ar fi fain în Atrium, dar sper să nu aflu niciodată dacă am dreptate :))

2 comentarii:

  1. eu am avut aceeasi senzatie de "bine" la Nightlosers in Atrium :) super locatia pentru formatii de gen desi recunosc ca mi-e greu sa imi inchipui o "vita de vie" asa zgomotoasa cum e acolo :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.