marți, 20 octombrie 2009

Imperium şi testul de fidelitate

Am fost vineri seară în Imperium. Foarte frumos aranjat, fără schimbări majore dar de bun gust, cele mai notabile fiind că acum servesc şi mâncare (salate şi platouri de brânzeturi), că au mutat barul chiar cum cobori scările şi că în camera din dreapta a apărut un colţar. Cânta Iulia, prietena lui Corlaciu, dar noi am stat în camera din stânga (deci în spate) şi am vizionat concertul pe ecranul televizorului. Transmisiunea având unele probleme tehnice am schimbat de pe CCTV pe cablu şi am dat peste emisiunea Test de fidelitate, unde o platită tocmai îl dezbrăca pe un naiv. În acel moment, din păcate pentru Iulia şi cântarile ei, a început showul la noi la masă, am răs aproape cu lacrimi de emisiunea aia penibilă. Vă recomand să mergeţi în Imperium dacă căutaţi un loc mai liniştit (când nu suntem noi acolo), cu muzică bună, este o alternativă de calitate pentru alte puburi.

2 comentarii:

  1. A fost o perioadă cînd nu mai dădeau de mîncare în Imperium? Că platourile de brînzeturi şi salatele sînt de anul trecut sigur!

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate stiu eu anul trecut era doar platoul de branza si il preparau sus. acum au dotat coltul din spate cu cuptor cu microunde si parca au diversificat un pic oferta de mancare. n-am fost atent la meniu si nu pot detalia.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.