vineri, 16 octombrie 2009

Hop şi eu - despre Johannis

Brylu îşi critică confraţii din presa centrală pentru că nu au scos nimic deosebit de la Johannis, iar răspunsul ar putea veni de pe blogul lui Costi Rogozanu: pe lângă Klaus Johannis Emil Boc era Florin Călinescu. Asta e foarte bine, românii s-au cam săturat de papagali iar perioada e propice pentru salvatorii serioşi şi tehnocraţi care să ne scoată din criză. Cel puţin în aparenţă. Eu nu cred că o să-l vedem vreodată pe KJ la tv recitând poezii despre mama şi făcând şhou pentru bizonul telenovelistic, sasul pur şi simplu doesn't make loooove with the camera. Dacă are morgă şi prestanţă nu înseamnă că el e ăla bun şi restu-s proşti (că restu-s proşti n-am nici un dubiu) şi asta ar trebui să o ştim noi, sibienii, cel mai bine, pentru că am mai auzit de cumetrii, semnături la limita legalului şi mici porcărele pe care un neamţ adevărat nu le-ar face. Poate n-ar trebui nici să dăm dovadă de atâta provincialism şi patriotism local şi să ni se cam rupă dacă o să vină vreodată KJ la conducerea guvernului pentru simplul motiv că va trebui să răspundă unei întregi clientele politice şi n-aş vrea să-l văd cum împarte ciolanul cu linguriţa la toţi baronii PNL hămesiţi de opoziţie. Aţi văzut cât s-a copt euroiul? Vine iarna şi perioada derdeluşului abia a început.

2 comentarii:

  1. Intru pe blog la Brylu, politica. Ma mut pe bagatori, politica. Vin la tine, politica. Eu unde ma mai relaxez? Fratilor, nu mai faceti publicitate gratuita unor scursuri. Cercopitecii ce ne conduc ar trebui marginalizati de media, asa cum au marginalizat ei interesul public. Desi nu sunt adeptul solutiilor extreme, cred ca doar o miscare populara hotarata mai poate schimba ceva. Nu miscari sindicale care sa ceara salarii si pensii, ci una populara care sa-i faca pe handicapatii astia sa se teama pentru integritatea lor si sa se apuce sa guverneze, nu doar sa-si dea capete in gura pe scena si comisioane in spatele cortinei. Doar cu sabia d-asupra capului face romanu' treaba. Sa le aratam sabia! Politrucii nostri fac ce vor ca nu simt niciun fel de presiune din parte boborului inert. Pana una alta, la alegeri imi fac un patratel pe buletinul de vot si pun stampila pe el. Nu votezi si tu cu mine? :) Votati knicsu'! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. te votez nene. brunet esti, mai pui douj'de kile si arati imediat a vanghelie.
    cum unde te relaxezi? la lucru, ca noi restul! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.