miercuri, 31 martie 2010

Iepurașul a venit mai devreme: cu tancul

Luni dimineață, după o noapte memorabilă de indigestie, îmi ridic cu greu oasele din pat și când ies afară, un soare frumos și cald, strălucea mașina pe partea cealaltă a drumului, strălucea zic, dar cam diform. ”Dă Doamne să fie iluzie optică”, zic în gând, ”poate sunt încă chiaun de cap”. Dar mă apropiu și constat că nu era iluzie optică ci că și-a întors careva tancul, SUV-ul sau betoniera în decursul nopții și n-a avut loc de mine (în afară de partea superioară nu e nimic zgâriat).
Prima acțiune: mers la cei de la Saubermacher, că parcasem lângă tomberoane, poate au trecut ei cu mașina de gunoi și mi-au făcut rear-liftul-ăsta. La sediul lor un domn foarte amabil a venit cu mine pe traseu, a localizat mașina de gunoi, a oprit-o într-o parcare și am inspectat-o. Nu fusese ea cauza, nu avea nici un reper care să poată cauza stricăciunea și nici să dea cu spatele nu avea loc în locația unde fusese parcată mașina. Așadar autor necunoscut, dar surpriză plăcută cu cei de la Saubermacher pentru amabilitate și ajutor. 
Trăiască Casco!

1 comentarii:

  1. io cred ca drumarii te urmaresc si ti-au raspuns cu ... spatele excavatorului, la postu de acu 2-3 "etape" ...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.