joi, 25 martie 2010

Karaoke tot mai atractiv

Mai nou sunt trei firme care dau premii la karaoke, așa că dacă vă ține vocea sau dacă vrem să vă descurajăm  aveți mari șanse la un premiu, în primul caz pentru interpretare, în al doilea pentru ”încurajare prin abstinență”, ceva de genul ”foarte bine, dar să nu mai faci” și credeți-mă, aseară au fost mulți care, sub efectul alcoolului, s-au crezut niște Rambo ai muzicii și au tras niște schelălăieli de fugeau clienții să se ascundă pe sub mese. 

Așadar au fost premii la salonul de epilat, la un solar și cinci postere de la www.posterland.ro, adică noi. Surpriza plăcută a avut-o o domnișoară care-și sărbătorea ziua și care, pe lângă tort, a primit și un premiu din partea fiecărei firme sponsor, fără să trebuiască să cânte. O surpriză frumoasă, zicem noi. Bineînțeles, s-a născut imediat bancul VJ-ului: întâi la epilat, apoi la solar și la final o facem poster.

În rest, pe la ora 2 când am plecat eu nu se dăduseră multe premii, doar două postere, pentru niște cântăreți mai grăbiți acasă. I-am lăsat cu distracția și m-am retras la bază. Poate săptămâna viitoare facem și niște poze pentru colecția noastră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.