marți, 30 martie 2010

Noul sport national: scormonitul prin gunoaie

Vineri am cumpărat de peste 30 de lei produse alimentare de la un supermarket de cartier și am primit o pâine cadou. Nu prea mănânc pâine așa că după ce am ajuns acasă am văzut un bătrân foarte anemic care ducea gunoiul și m-am gândit că merită o bucată de pâine. Până am parcat mașina, moșul și-a golit și el căldarea și s-a apucat să scormonească prin gunoi. M-am dus la el, i-am dat pâinea, s-a bucurat și a spus: "a, ce bine, că n-am cu ce să-mi hrănesc porumbeii!" WTF?? 

M-a cam enervat chestia asta, adică înțeleg că n-ai ce mânca și cauți prin gunoaie ca să supraviețuiești, dar ca să lași orice urmă de demnitate și să scormonești prin mizerie ca să-ți hrănești porcii sau porumbeii, asta nu prea pot înțelege.

2 comentarii:

  1. daca stai sa te gandesti, fapta lui este mult mai demna de laude pentru ca prefera sa-si piarda orice urma de demnitate pentru o alta fiinta care pana la urma nu este nici copilul, nici parintele lui ci doar niste porumbei. dar da... iti dau dreptate. banuiesc ca tu ai ramas fara cuvinte si nu i-ai raspuns nimic :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Subiectul era mai mult filozofic. Daca i-am dat o paine nu inseamna ca as putea sa-i fac morala, pana la urma fiecare face cu demnitatea lui ce vrea :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.