miercuri, 4 ianuarie 2012

Popa cu botezul, la firmă

Apare dom' părinte, facem cruce regulamentar, pupăm crucifixul, botează vreo trei camere, ratează una. Unul din colegii care-şi are biroul acolo îl roagă să boteze şi camera lui, ceea ce se şi întâmplă. Apoi o colegă, în glumă, zice: "n-ar fi bine să botezăm şi camera serverelor?"
Ajutorul de popă, dornic să ajute, prinde ideea din zbor şi zice: "care, cea din dreapta?".
Îl opresc la timp. Camera serverelor e plină de echipamente electronice, hardiskuri de backup şi o grămadă de prize, numai apă lipseşte, aşa că le sugerez să facă o excepţie şi să nu se atingă de camera aia, funcţionează mai bine nebotezată.

Ştiu pe cineva care nu mai primeşte popa cu botezul de când i-a făcut băiţă la laptop într-un an. Poate a venit momentul ca în ianuarie să ne acoperim cu folie tv-ul şi alte electrocasnice din casă, ca atunci când ne pregătim de zugrăvit.

4 comentarii:

  1. si mama isi acoperea oglinda de cristal :))))...inca mai face asta. Dormitorul lor n-a fost niciodata botezat pentru ca tata nu se trezea la timp ca sa-l primeasca pe parinte si-atunci mama bloca usa cu un ghiveci cu flori, asta insemnand accesul interzis :P Doamne fereste sa-l vada popa pe tata in pijamale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul acesta, la biserica unde stau io, s-a anuntat la sf slujbei ca se schimba cateva lucruri cand vine popa cu botezul:
    1. nu se va mai arunca cu apa pe pereti decat la cerere si se va stropi usor pe jos
    2. nu se va mai suna din usa in usa ca vine cu botezul si se va canta pe casa scarilor pana la etajul superior si cine deschide intra si cine nu, asta e
    3. cine nu e acasa cand e ziua de botez pe strada respectiva sa lase un bilet pe usa "pt popa cu botezul" cu adresa, ora si data cand poate veni sa-i faca sf casei

    Dragut nu?
    Se pare ca au avut ceva reclamatii si s-au conformat si ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. deci v-ati pus toti in fata usii si i-ati interzis accesul in camera. ce-o fi crezut saracul popa ca satana aveti acolo?

    RăspundețiȘtergere
  4. GG: ala e si cosmarul meu, sa vina popa si sa ma prinda in pijama :))

    Alexandra: foarte fain. Pe persoana fizica l-am ratat ieri. Oricum nu-i lasam bilet, dar e bine de stiut.

    Tudor: nu, a inteles de vorba buna si hotarata.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.