joi, 5 aprilie 2012

Decât o Revistă

Unul din motivele pentru care mi-am dorit o tabletă a fost să pot citi cărţi şi reviste electronice confortabil,  în maşină, în avion, într-o cafenea sau în pat. Mai multe despre subiectul utilităţii iPad-ului în alt post, acum vreau să vă recomand revista cu numele din titlu, una din puţinele lecturi de calitate din presa şi blogosfera românească. Sunt sătul de senzaţional, de articole targetate şi promo, am ajuns la saturaţie şi puţine surse din media îmi oferă plăcere când le citesc. Decât o Revistă e altfel, e inteligentă de la cap la coadă, e bine scrisă şi are corector care-şi face treaba, e variată şi-şi merită preţul de trei euro pe ediţie trimestrială. M-am delectat cu ea sâmbătă, am cumpărat-o pe net şi am citit-o în format pdf. Stătea cuminte în coada de aşteptare de când am citit articolul lui Tolontan şi apoi un lung şi onest post al fondatorului revistei, Cristian Lupşa, pe blogul personal - De ce mă ratez ca jurnalist - pe care vi-l recomand când aveţi timp şi sunteţi relaxat.

Revenind la revistă, dacă nu vă incită formatul electronic o găsiţi şi la Humanitas, dar sunt şi câteva articole pe site-ul lor, gratis, cel despre Inna e scris fără dispreţ, cu tandreţe şi umor şi sigur o să vă placă: http://www.decatorevista.ro/cazul-inna-dor-7-2/

Urmează Dilema Veche.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.