miercuri, 25 aprilie 2012

Scurte şi vesele

- Cei de la Apple au făcut un design de excepţie la laptopuri, s-au gândit la tot: cablul de curent are mufă magnetică, dacă te împiedici de el se desprinde fără a trage laptopul jos. Tare, nu? Eh, dacă te împiedici de cablul de reţea ai încurcat-o, ăla are mufă standard şi e bine fixat de carcasă;

- Ştiţi reclama aia stupidă la Dedeman, care a împânzit Transilvania? "Orice ai avea în plan vino la Dedeman". Mergeţi şi spuneţi-le să vă organizeze întâlnirea de 10 ani, să vă recomande o unealtă ca să vă bateţi nevasta sau să vă ţină copilul o seară, că mergeţi la film. Lista de sugestii tâmpite e deschisă....

- Idee de afacere: cămăşi de forţă pentru pisici în călduri;

- Am vrut să-mi iau un arici, ca pet. Apoi m-am gândit mai bine, dacă năpârleşte?

- Idee de afacere: copiere chei după dictare;

- Unele stingătoare se agită înainte de folosire şi se întorc cu capul în jos. Altele nu. Ce faci dacă eşti pus în situaţia de-al folosi? Citeşti instrucţiunile sau îl scuturi şi îl intorci ca să fii sigur?

- Faceţi un sondaj de opinie la ţară cu întrebarea: sunteţi audiofil? şi vedeţi dacă scăpaţi nebătut.

1 comentarii:

  1. Dacă patentezi cămăşile de forţă pentru pisicile în călduri, spune-mi şi mie! Am material didactic cu potenţial disturbator nopţile în grădină.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.