miercuri, 22 mai 2013

Don't RTFM

Frigider nou, Samsung. Vroiam să aflu cât timp trebuie să-l las după transport până la băgarea în priză. A trebuit să citesc 15 pagini de sfaturi geniale, din care două le prezint mai jos, sunt prea tari ca să profit doar eu de pe urma lor, să trec prin alte trei pagini care îmi descriu cum pot să mut ușa de pe dreapta pe stânga, să lecturez singura pagină cu noimă - modul de utilizare - până să ajung la... varianta în limba slovacă, adică fără să dau de informația care mă interesa.

Mi se pare fascinant că în ziua de azi spațiul pentru cum să nu folosești un obiect e de 15 ori mai consistent decât cel despre cum să-l folosești. Au devenit și românii procesomani sau au doar prea multă imaginație?


Informație generală de parenting. Fără legătură cu frigiderul:


4 comentarii:

  1. Nooooooo! Cum să nu folosesc uscătorul de păr pentru a usca interiorul frigiderului? Că asta fac din moși-strămoși (adică de la bunică-mea începînd). E drept că eu am o vechitură de Arctic cu potențial muzeografic! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat timp nu-ti dezgheata chestiile din congelator cand vrea el, e ok:)

      Ștergere
  2. Daca nu folosesc uscatorul de par, pot folosi fierul de calcat?
    Pe de alta parte, mutarea usii din stanga in dreapta e utila, eu am facut-o cu Indesitul meu acum 12 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum stiu la cine apelez daca vreau sa intorc usa:D

      Fierul de calcat merge doar la frigiderele cu port USB

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.