marți, 28 mai 2013

Vând rochia de mireasă, banii vor fi donați clinicii de neo-nato Sibiu

Guest post by Monica:

A fost îndelung căutată, mult dorită și admirată. A fost superbă, și-a făcut datoria cu grație și eleganță. M-am simțit extraordinar la nuntă, ca o prințesă, parțial și datorită ei. S-a ridicat la înălțimea evenimentului și pentru asta voi prețui amintirea ei toată viața.


Dar rochia de mireasă are viață scurtă, din păcate. Eu încerc acum să-i schimb destinul. Nu are sens să stea închisă într-un dulap, m-am gândit să o dau cuiva care se va bucura de ea la fel de mult ca și mine.  Să mai fie încă o dată admirată. Să facă fericită încă o mireasă, la fel cum m-a făcut pe mine.

Planul era să o donez, dar clinica de neo-natologie are mulți susținători, unul dintre ei, prietenă bună, care a fost ajutată de oamenii minunați de la Clinică, mi-a sugerat că aș putea să o vând și să donez banii Asociației ”Baby Care” care susține această secție.


Drept urmare, dacă știți o domnișoară care ar putea fi interesată, vă rog dați-i link-ul postului. Dacă vor fi mai multe doritoare, rochia va fi oferită fetei care va licita mai mult (în comentariile din această pagină).

Detalii despre rochie:

Inspirație: adaptare după Maggie Sottero Samantha
Talie: joasă, pe șolduri
Model: siluetă în A
Confecționată: casa de modă Mirandi
Mărime: 34 (85-62-86)
Culoare: ivory
Material: mătase
Înălțime: 165 cm mireasa + tocuri de 10 cm
Alte detalii: fără crinolină, cordon cu aplicație de metraj cu pietre detașabil plus eșarfă de mătase, corset închis cu nasturi perle. Nu are propriu-zis trenă dar e un pic mai lungă în spate.

Se asortează perfect cu orice mireasă fericită.

Preț de start: 500 de lei

Dacă aveți întrebări, scrieți aici și vă răspund cât pot de repede. 


Notă: comentariile sunt moderate, nu trebuie să postați de două ori, o să apară după ce vor fi aprobate de Călin. Rugăm share și retweet.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.