joi, 21 august 2014

Beutura, bat-o vina

... așa a oftat casierița de la Carrefour în decembrie, când erau în prag de desființare și nevastă-mea a profitat de reduceri ca să-mi cumpere două sticle de vin roșu, toscan. 

Am întâlnit câteva licori în concediul în Corfu, nimic special, mai ales bere și vin de casă, iar seriile se terminau cu Metaxa, pentru că tsipouro nu-i chiar pe gustul meu. Am evitat și țuica galonată din aeroportul Otopeni, am o vacă bănuială că așa râd și scoțienii de single malt-ul ambalat frumos, comercial:


Pentru că anul trecut am fost aspru criticați că Mythos-ul se bea la halbă, nu la sticlă sau doză, anul acesta am corectat problema - cum am putut, căci oricât ne-am chinuit, n-am găsit supermarket care să servească la halbă, pe plajă:



Într-o seară nu mai știu ce-am mâncat și băut, am împărțit frățește nota, pe din două:


Excursia de-o zi în Albania a fost interesantă (vin niște posturi speciale), nu atât pentru bere, a cărei principală calitate este că e rece și ieftină:


și nici pentru apa plată, care era, contrar numelui, fără arome:



Apă interesantă am băut și la un restaurant din Otopeni:


Pont: dacă vă luați cafea în Corfu, încercați cea grecească, o să vă bucurați când dați de zațul care o să-i schimbe gustul de baltă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.