miercuri, 27 august 2014

Pasul final: România - Letonia

Așa cum spuneam săptămâna trecută, România face o excelentă campanie de calificare la Eurobasket 2015.


Între timp am câștigat acasă cu Slovacia și în deplasare, în ultima secundă, în Suedia - aici am avut și noroc, aruncarea disperată putea să nu se transforme în coș, dar un suedez a băgat mâna prin inel și a deviat mingea, lucru penalizat de regulament:


Am fost prea euforic duminică după meci, mi s-a părut că suntem aproape calificați, dar situația e mai complicată, ca echipă de pe locul 2 avem cel mai slab coeficient, deci trebuie să ne surâdă astrele foarte larg astăzi - extras dintr-un articol TotalBaschet:


În concluzie, ar fi bine să nu stăm la mâna rezultatelor indirecte și să batem Letonia. Ținând cont că în tur am jucat prima jumătate de la egal la egal și pentru că Sala Transilvania va fi un iad galben, avem șanse - dar tocmai de aceea e important să fim toți acolo și să susținem echipa, că doar de aceea a fost ales Sibiul pentru meciurile de acasă. Asociația vă așteaptă cu niște surprize de efect :)

Veniți la sală (în galben) pentru atmosferă, pentru emoții intense și pentru senzații pe care nu le puteți trăi în altă parte. De ce nu, poate și pentru un meci de povestit copiilor și pentru o calificare istorică. Cei din alte orașe se pot uita la DigiSport de la ora 19.

Hai România!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.