luni, 30 martie 2015

Blues On@Imperium

Pentru că sâmbătă a fost rândul meu să ies în lume, m-am dus la Imperium să-i văd pe cei de la Electric Band. Poate nu știați că s-a redeschis Imperium Pub? Au în continuare program ambițios cu muzică live în fiecare seară, am înțeles că marți la blues e plin - surprinzător, poate, pentru un alt oraș de provincie, dar în Sibiu scena muzicală e vie, nu suntem chiar acolo dar sper să devenim Austin-ul Transilvaniei și să avem câteva crâșme unde talentele locale pot să presteze zilnic și să crească în valoare. Emulație, gen.


Ș-am ajuns la Imperium fericit să văd lume cunoscută ș-am aflat că domnu' solist de la Electric e răcit și c-o să fie seară de blues. M-am bucurat, nu de răul lui Cosmin, dar marți la blues sigur nu ajung prea curând și auzisem doar de bine de trupa lui Dorin Pitariu, Vlad Simon, Moldo și Călin Filip. 

Când s-au pornit pe Hey Joe era să-mi cadă paharul din mână, mi-am revenit din uimire la un moment dat și-am sărit să înregistrez, dar cred că am pierdut jumătate din solo. Dacă nu înțelegeți ce se întâmplă la începutul filmulețului de mai jos: e o chitară frecată de un scaun.


Programul de weekend diferă de la o săptămână la alta, sâmbăta viitoare cântă Rym iar pentru alte detalii consultați vă rog noua lor pagină de Facebook.

1 comentarii:

  1. Ne simtim onorati sa vedem ca muzica noastra are efect pozitiv asupra oamenilor care ne asculta. Ne bucuram de asemenea, ca am reusit sa va impartasim muzica de blues ce parea sa fie moarta pana mai de curand in Sibiu, dar inca mai exista oameni extraordinari, ce au stat ascunsi in case pana acum.
    Iata ca am reusit sa ii aducem incetisor alaturi de noi.
    Va multumim cu sufletul ca va regasiti in muzica noastra!
    Felicitari Imperium Live, pentru un maxim plus de cultura pe care il aduceti orasului nostru! :)

    Pentru cei ce nu stiu despre ce e vorba, incercati Imperium Live.
    Merita!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.