joi, 3 august 2006

Entry for August 03, 2006

Aeroportul din Viena, joi, asteptand “rata” spre Düsseldorf. Bucurie mare ca am mai bifat o actiune si n-au mai ramas multe lucruri neplacute de facut pana la concediu.
Ziua de ieri a iesit din monotonia muncii printr-un eveniment tangential, dar spectaculos. Prietena domnului S. impreuna cu baiatul ei au plecat spre Polonia, pentru o luna, in micutzul lor VW Polo. Pe la 10 dimineata suna telefonul la firma - au avut accident. Undeva pe langa granitza cu Cehia au iesit pur si simplu de pe autostrada, s-au dat peste cap cu masina si au ajuns in lanul de porumb. Domnul S. a „decolat“ imediat spre locul cu pricina, aparand doar pe la ora 4. Cauzele exacte ale escapadei in lanul de porumb raman necunoscute mie pt ca mi-a fost rusine sa insist cand am primit doar o ridicare din umeri la prima intrebare, dar sunt bazate pe eroare umana 100%. Am vazut marti seara cum conduce doamna, cand in scurtul drum de la firma la apartament a reusit sa taie o curba prin mijlocul trotuarului si a intrat intr-o interesectie ca racheta, fara sa se asigure. Dar au avut noroc, centura de siguranta si scaun isofix pentru copilul de 8 ani si s-au ales doar cu niste vanatai pe fatza (ca pe corp nu i-am inspectat). Partea haioasa a intamplarii este ca aveau in masina cinci pepeni dolofani, cei mai mari pe care-i gasisera in piata, pe care vroiau sa-i duca acasa, in Polonia, fiind cica foarte buni. Pepenasii respectivi au devenit parte a catastrofei, in momentul tumbei masinii zburand in toate partile (erau transportati in interior si nu aveau centura de siguranta J ), spargand un geam, facandu-se fleasca si manjind totul. Copilul povestea ca unul i-a trecut razant prin fatza si a iesit prin geam. Norocul lui, pentru ca apoi a putut sa iasa si el pe urmele pepenelui, usa lui fiind blocata cu siguranta pentru copii. Cand s-au vazut in lanul de porumb si-au amintit de filmele americane si au luat-o la fuga ca sa nu explodeze masina J Micutzul Polo, devenit roze de la zeama de pepene, nu a explodat insa si a ramas ca porcu-n cucuruz. Urmatoarea drama a mamei dupa 100 de metri sprint a fost sa-si dea seama daca fiul ei este ranit, pentru ca nu stia prea sigur daca culoarea rosie se datoreaza pepenilor sau sangelui propriu. S-au curatat singuri, i-a mai curatat si politia ca sa-i compare cu pozele din acte si i-au mai curatat si cei de pe ambulanta. Polo-ul e bun de fiare vechi dar au scapat cu viata, desi nu cred ca doamna S. o sa mai aiba voie sa conduca curand si nici Q7 nu cred ca pupa in urmatorii 10 ani, pana-i scade valoarea.
Aeroportul din Viena e destul de vechi, dar construiesc un mare terminal langa, dar are o zona de shopping frumoasa si mare, inclusiv cafenea Starbucks. Sunt bucuros ca am gasit un roman de Jeffrey Deaver (cel care a scris The bone collector) – The stone monkey si probabil nu o sa ma plictisesc in lungul zbor spre Las Vegas pentru ca cealalta carte e aproape gata.
Daca cititi aceste randuri inseamna ca am ajuns la Solingen cu bine J Pentru USA am pregatit cateva surprize, am aflat ca este Wireless LAN la hotel asa ca poate reusesc sa fac o transmisie live din L.V. Urmatorul update va fi din America, asa ca …Viva Las Vegas!
Interactiv: pe ce numar/culoare sa joc la ruleta?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.