miercuri, 16 august 2006

Entry for August 16, 2006

Povestea zilei nu e deloc amuzanta. Vecina parintilor si a bunicii mele, o sasoaica in varsta de 88 de ani, a cazut la pat si se pare ca nu isi va mai reveni. Ceea ce e de admirat e puterea si forta ei, a fost deportata in Siberia si a supravietuit, e croitoreasa si a cusut pana astazi, tot cartierul isi modifica hainele la ea. O vedeam tot timpul trebaluind prin curte si mergand la cumparaturi. Dorinta ei de acum este sa mai traiasca pana la anul ca sa vada Romania in EU si Sibiul pregatit pentru 2007 - Capitala Culturala. Mi-ar placea sa i se indeplineasca dorinta...

Pe de alta parte imi pare rau ca femeia si-a pus toata nadejdea in cineva din aceeasi minoritate - primarul nostru. Probabil e foarte mandra de ceea ce a reusit sa faca un neamt in Sibiu, dar daca se uita peste gard vede cum se inalta un hotel de 7 etaje intr-o zona rezidentiala ce permite constructii de maxim 2 etaje, cu parcarea facuta pe domeniul public in locul parcului in care mi-am petrecut copilaria, totul prin bunavointa aceluiasi primar si a mafiotului (ca domn nu-i pot spune) care detine terenul - directorul Curtii de Conturi Sibiu. O poveste oferita cu complimentele FDGR pentru alegatorii lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.