miercuri, 23 august 2006

Entry for August 23, 2006

Sal'tare din concediu din frumosul oras Hermannstadt! Ma simt ... ca acasa. Ziua Ocna, noaptea clubbing. Cel putin saptamana trecuta ca acum s-a stricat vremea si mi-am mai revenit.

Cum fu weekendul: s-a deschis piscina de la baza de tratament de langa strandul din Ocna, asa ca acolo mi-am petrecut sambata si duminica dupa-amiaza. Apa nu e sarata, e normala, uda si rece ca doar sambata au deschis. Pretul e de 150.000 in timpul saptamanii si 200.000 in weekend, dar a fost 15RON promotional in primul weekend. In banii astia intra si sezlong si parcarea la masina, asa ca e rezonabil. Sa mergeti cat mai devreme ca numarul de sezlonguri e limitat si daca mergi prea tarziu nu mai faci plaja decat pe dale sau vanezi alti clienti care pleaca. Exista restaurant si pinguin asudat (ca e numai unul) care vine sa-ti ia comanda si-ti aduce bautura fara sa trebuiasca sa te misti de la soare... boierie frate! faraon ma facImage (se vede ca am avut companie din Bucuresti, nu?)

In rest singura faza haioasa a fost cea de vineri seara - a fost white party in Uptown - adica tinuta obligatorie in alb. Ne-am intalnit cu prietenii pe terasa de la Atrium (cea mai romantica cafenea din Piata Mica dupa parerea mea, sa stai frumos cu iubita pe Podul Mincinosilor si sa-i zici..Draga, nu te mai iubesc!... si ea sa se arunce de pe podImage) Dar sa revin la povestea cu albinosii. I-am recunoscut imediat pe prietenii mei - eram singura masa in alb - si dupa o scurta perioada am plecat pe jos spre Uptown. Maaare greseala! Se uita tot orasul dupa noi, ca am luat-o pe Centru. Sapte baieti imbracati in alb complet mergand pe bulevard. Eram ca de la orfelinat in excursie cu clasa. Ne-am facut si poza in fatza rondoului de flori din fatza Primariei din Piata Mare - apropo, a observat cineva ca e facuta sigla orasului din flori ? - asta ca sa nu ziceti ca eram beat. Din pacate n-am pozele cu cei saptem magnifici. Petrecerea a fost slaba, nu a fost atmosfera asa ca ne-am dus in Liquid unde canta formatia Simplu. Simplu: bullshit.

Vreau sa-mi exprim indignarea pentru modul cum se fac banii in orasul asta. Picolitzele din Uptown nu cred ca au inca 18 ani, sunt niste copile necajite in (maram) cel mai select club al orasului. Si iau 100 de euro pe luna (si nu, picolii nu primesc bacsis). Asta nu ar trebui sa fie totusi Thailanda..

Va pup din concediu!

PS. Mi-am luat planta. Dracaena mea are de azi o sora mai mica dar la fel de frumoasa.

PS2: Am aflat cum se numeste melodia aia de care v-am povestit acum vreo luna ca am cautat-o in draci pe net. Aia cu Everything gonna be alright. O canta belgienii de la Red Carpet si se numeste...Alright (duh!). A fost lansata in 2004 si n-a avut succes si au re-lansat-o in UK anul asta si a prins.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.