joi, 17 august 2006

Entry for August 17, 2006

O foarte frumoasa zi de concediu, petrecuta la strandul din Bazna. Istn't it nice - ca sa ai parte de o baitza curata tre sa mergi 65 de km afara din Sibiu sau la viermisorii de la Ocna. Oras ieuropean. Sper ca macar unul din hotelurile ce apar in oras sa aiba si o piscina acoperita/descoperita - eu pariez pe Hotel Palace Dumbrava, pentru ca vrea sa fie de 5 stele.

Daca fac un calcul rapid, benzina si intrarea a Bazna (20 RON in timpul sapt, vreo 50 in w-end) ar echivala cu intrarea la Ocna + tratamentul dermatologic pentru eventuale boli de piele. Asa ca in fond e doar o chestie de gust...dulce sau sarat?

Ca veni vorba, am auzit o teorie interesanta furnizata de un prieten caruia i-am descris complexul rezidential Eden ce va fi ridicat pe drumul spre Ocna. Ii povesteam de terenurile de tenis si piscina descrisa in prospectul complexului si mi-a zis ca probabil aia e o tzeapa de marketing si ca proprietarul, ca tot romanul, va mai trage un bloc la final in locul piscinei si terenurilor. Image Time will tell...

Si un sfat gratis pentru alcoolicii insurati, metoda brevetata de vecinul meu: sta in garaj, langa masina, cu un prieten "la una mica". Probabil nevasta stie ca trebuie sa curete jiglerul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.