miercuri, 9 august 2006

Entry for August 09, 2006


Aseara a fost cea mai distractiva seara la Las Vegas. Adica am baut cu baietii de la USAirForce J Am fost la o petrece la un restaurant japonez din incinta hotelului, data doar pentru utilizatorii de Adaptive Server. A fost o sushi party, dar sushi-ul asta este exagerat laudat, un pic de peste crud si mult orez. In schimb bautura a fost buna, am intalnit vechi prieteni ca Budweiser, Disarono si Jack & Cola. Dupa ce am inchis petrecerea la ora 11 si am fost dati afara politicos de security spunandu-ne ca liftul din dreapta nu functioneaza si ca trebuie sa coboram cu cel din stanga, prietenii “aviatori” s-au carat unul pe celalalt la hotelul lor iar eu m-am lipit de un grup de angajati de la Sybase (partea frumoasa a grupului e vizibila in poza de mai sus) si ne-am dus intr-un club de noapte din incinta hotelului.

PURE ( http://www.purethenightclub.com check it out!) a fost cel mai tare club de noapte in care am fost, se intra dupa ce astepti la cozi lungi, dar se pare ca alti angajati aveau masa rezervata inauntru si am reusit sa intram rapid pe baza acestui fapt. Clubul e pe 2 niveluri, cu terasa exterioara cu canapele, sala de dans principala si o incapere anexa – The Pussycat Dolls Lounge. Prezentatoarea serii a fost Carmella DeCesare, Playboy Playmate of the year 2003! Ce sa zic.. frumusica fataJ ( http://club.telepolis.com/decesare/page_I.htm )

Peste tot erau bodyguarzi tip dulap, zone VIP delimitate si cea mai mare densitate de silicon pe care am vazut-o in viata mea. Trebuie sa reconsider afirmatia cu privire la balenele americane si sa precizez ca fauna de noapte e deosebita de cea de zi. Muuult deosebita si or fi ale noastre mai dragutze dar astea-s aranjate pana la cercelul din buric, tatuajul de pe spate si cercelul din nas. Cel mai haios moment a fost cand a aparut un mosh de o varsta cu deshertul, cu barba alba si camasa cool (cred ca Armani) care arata ca un tip de la ZZTop ajuns la varsta de 80 de ani. Domnul respectiv tot dansa langa noi si unul din baieti a inceput sa se unduiasca langa el, ceea ce l-a pus intr-o postura amuzanta pentru ca mosul a cam inceput sa-si plimbe mainile pe formele lui. S-a facut instantaneu loc in jurul moshului desi ringul de dans era plin ochi. Alta chestie interesanta e la toaleta, unde e un domn care te perie cand te speli pe maini, bineinteles, e frumos sa-i bag un verzisor in bolul cu bacsis, iar la iesire e o masuta cu parfumuri ca sa te reimprospatezi sau diverse bomboane mentolate.

Pe la ora 1 s-a spart gashca si unii din noi am mers intr-un bar, bineinteles tot foarte dragutz, a carui specialitate era un dans al umbrelor executat de doua tipe in spatele peretelui barului. Mai pe romaneste: li se vedea doar umbra proiectata pe panoul din spatele barului. La 1:30 am inchis si barul asta si ne-am dus la culcare. Azi dimineata mi-am gasit sticla de Corona pe masuta de langa lift acolo unde o lasasem aseara J

Pentru ca este miercuri dupa amiaza o sa fac si rezumatul zilei de azi: cursuri si plictiseala, dar seara de abia incepe. Tocmai am cunoscu o tipa de la Sybase ASA Anywhere care e romanca si lucreaza in Canada pt ei asa ca o sa am cu cine povesti deseara. Cred ca doar noi doi suntem pe aici din Romania. Check out the pictures from day 5!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.