miercuri, 16 august 2006

Entry for August 16, 2006 / 2

Observatie din trafic: cei mai neinduratori soferi in trafic sunt ... taximetristii si femeile. Amandoua categoriile au tendinta de a-si lipi mana de claxon si a-l folosi la maxim la fiecare abatere a celor din jur care ii afecteaza. Pe locul 3: soferii de autobasculante, doar pt ca nu prea ii intalnesti prin oras Image Cred ca si cei din carute ar claxona dar se multumesc sa latre prin cainele anexa. Biciclistii fac si ei ce pot, adica injura printre dinti.

Eh, ca veni vorba de biciclisti... imi aduc aminte cand eram tanar si mergeam seara cu bicicleta la prietena mea. Odata se distrau unii dintr-un camion de beculetele mele intermitente atarnate in spatele bicicletei (intre timp au devenit comune dar atunci nu prea erau multe) si le-am aratat "the finger". Sa vezi urmariri pe centura cu camionul! Run, Forest, run! Image (centura Sibiului este o strada la periferie, a nu se confunda cu centura Bucurestiului ca n-am iesit la agatzat si nici peshte nu-s)

Sper ca fetele sa nu se simta atacate de observatia mea, este profund subiectiva si se bazeaza doar pe experienta mea. Astept comentariile voastre Image

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.