joi, 10 august 2006

Entry for August 10, 2006


Special event-ul de aseara a fost organizat la hotelul Rio si a fost vorba de bufet mexican si un spectacol de magie si umor cu Penn&Teller. Sunt destul de cunoscuti, ii tineam minte dupa aspect si au in fiecare seara spectacol aici (http://www.pennandteller.com ) Ne-am mai simtit inca o data bine intr-o seara in L.V. mai ales ca totul a fost organizat perfect, au fost autobuze pentru transport si la dus si la intors.

In schimb astazi s-a declansat haosul, cel putin pe aeroporturi, din cauza amenintarii teroriste. Pe aeroportul din L.V. sunt cozi de 4 ore la verificare, nu ai voie sa iei cu tine nici un lichid, asa ca trebuie sa arunc tot: pasta de dinti, sampon inclusiv parfum. L Problema e ca nu am decat 2 ore intre avioane si in Atlanta si in Dusseldorf, asa ca am impresia ca o sa dureze vreo cateva zile pana ajung acasa. Daca se intampla ceva sa stiti ca v-am iubit Image

Am terminat cu conferinta, asa ca dupa amiaza si seara sunt libere dar inca nu m-am hotarat ce o sa fac, trebuie sa ma consult cu seful ce planuri are el. Aaa sa nu uit: I am the lucky looser of 24 bucks. 4$ i-am pierdut la slot machines, la un moment dat am ajuns sa castig tot ce am bagat, adica 3$ dar am zis ca nu are rost sa scot banii, macar sa nu fiu pe zero si sa zic si eu ca ori am castigat ori am pierdut. J Dupa acest inceput incitant m-am dus la ruleta, acolo poti sa joci de la 10$ in sus, prima data am am pariat pe negru si a iesit rosu desi mai fusese rosu si la anterioarele trei aruncari. Apoi am stat si am analizat jocul, am nimerit (in gand bineinteles) toate urmatoarele 4 aruncari si cand am vazut ca a iesit rosu de fiecare data am zis ca e cazul sa vina si negru pentru ca pe lista cu ultimele aruncari nu era nici o linie de cinci aruncari consecutive in care sa iasa rosu asa ca probabilitatea era foarte mare sa iasa negru. Si a iesit rosuJ Statistics sucks! Cum atata mi-am propus sa pierd aseara am renuntat la sporturile astea scumpe si m-am dus la culcare. Vorba aia, noi sa fim sanatosi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.