duminică, 10 mai 2009

Me fly away

Azi îmi iau zborul pentru o săptămână de Germania. O să fiu tot prin întâlniri aşa că nu prea ştiu când o să ajung la net dar am pregătit totuşi mini-posturi, până marţi o să aveţi ce citi. Cel mai mult îmi pare rău că pierd meciul de baschet din seara asta, o să fie o atmosferă vulcanică. Daca n-aveţi ce face şi staţi bine cu tensiunea, mergeţi la ora 19 în parcarea sălii Transilvania şi urmăriţi-l pe ecranul instalat pentru fanii care n-au mai prins bilet.

Viaţa de noapte sibiană e cam la fel: începe târziu şi se termină repede. Observ că în ultimii ani s-a tot decalat programul ei, înainte cluburile erau pline pe la 12, acum de abia pe la ora 1 vine lumea şi se golesc repede, pe la 3. Am fost în The Corner, la ora 9 seara era gol, dar încet încet până la 11 s-a umplut. Probabil clubul a devenit un after-bar, lumea petrece mai mult timp prin diversele puburi şi baruri, e drept că sunt câteva unde chiar te poti distra într-o seară de weekend şi e foarte bine aşa. Liquid-ul contracarează penuria de clienţi cu o strategie relativ simplă, dar care l-a ţinut în afaceri până acum: fură dj-ii care fac atmosferă în alte locuri. Joi la seara de retro vine dj-ul care pune muzica vineri in Fellini iar sâmbătă îl au pe Jay Ko, fostul rezident din Cotton (cel care punea muzică şi în primul Cotton, în perioada de glorie a clubului). Vineri bate vântul prin cluburi aşa că s-au gândit să reînceapă aducerea invitaţilor: săptămâna viitoare vine Morandi iar peste două săptămâni vine Vama lui Chirilă. Probabil ştiţi că cealaltă Vamă a cântat recent în Oldies aşa că unii dintre voi au ocazia să compare.

Cam atât, vă las să vă relaxaţi iar eu îmi închei bagajele. Ce să vă aduc?

PS. Văd că e plin blogul de reclame la PNL. Cam aiurea, n-am chef de politică pe blogul meu dar n-am ce face.

1 comentarii:

  1. Drum bun, intalniri placute si te asteptam la intoarcere cu cadoaie:p

    Sunt bune si pozele de pe unde vei fi....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.