luni, 25 mai 2009

Sărutul

Am văzut ieri comedia uşurică Ghosts of Girlfriends Past. Despre ea n-am prea multe de declarat, nu se doarme la fel de bine ca pe He's Just Not That Into You, pe care mi-am făcut siesta sâmbătă şi care efectiv n-are nici un pasaj mai zgomots, ca să-ti strice somnul. Bravo regizorului! Altceva vroiam să zic, povesteau cei din film de primul sărut şi m-a întrebat Alinutza dacă mi-l amintesc pe al meu. Ehehe, dragii moşului, unde se duc primele schimburi de salivă când se duc? Habar n-am, dar eu nu-mi aduc aminte când, cu cine şi de ce. O fi fost vreo experienţă traumatizantă şi mi-a suprimat-o greierul? Penal.

4 comentarii:

  1. Poate fi intr-adevar vorba de o alungare in subconstient a unei experiente respinse de tine, cauzata de combinatia dezastruoasa intre un moment inoportun, o persoana nepotrivita si un motiv neinsemnat. Readucerea in zona constientului a acestei amintiri refulate este absolut necesara pentru a ajunge la o armonie cu tine insuti.

    P.S. Dar cel mai probabil erai doar..beat critza :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doctore, motiv neinsemnat la sarut? beat critza la varsta aia? tu nu esti doctorul ala adevarat, asa-i? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci da, de asta imi era si teama...un caz tipic de refulare...pacientul nu recunoaste ca ar avea o problema, ramane la faza de negare si refuza in continuare ajutorul de specialitate :))

    RăspundețiȘtergere
  4. O fi de specialitate, da' nu medicala...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.