vineri, 26 martie 2010

Mercuriale

1. Am fost săptămâna asta să-mi refac contractul de service pentru centrala termică. Doamna de acolo m-a căutat în baza de date de clienți, adică a luat un registru A4 și s-a uitat la litera T după numele meu. Lângă ea, pe masă, trona un calculator modern, cu un browser deschis pe Google. Dacă în 2010 unii încă mai folosesc registre în loc de Excel e grav. Nici măcar nu era o treabă complicată....

2. M-am dus la Ambient după niște sfoară ca să legăm bannerul. Am găsit, doar că costa 24 respectiv 27 lei, în funcție de grosime. Mi se pare cam scumpă și cam săracă oferta, la un magazinaș de cartier am găsit cu 5 respectiv 7 lei, e drept, mai subțire, dar nu intenționam să mă spânzur cu ea. Tare a fost însă întâmplarea de la raionul electrice, când am ajuns la el era plină tejgheaua de "trelinguri" de firmă, plus un burtos care încerca să le vândă celor doi...vânzători!

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.