sâmbătă, 11 septembrie 2010

9/11

Știu exact ce făceam în 2001 la ora atentatelor, aproximativ 5 PM în România. Eram proaspăt absolvent și angajat la o firmă de software (nu Timeline), de la 1 august, iar noul sef, mai nou decât mine, venit la 1 septembrie, foarte tipicar și foarte miop, cu niște ochelari cât fundul de borcan, mă chinuia să-i fac niște cărți de vizită. În rest, era om de treabă, mai ciudățel, dar am învățat câteva chestii de la el. Nu mulți ani mai târziu, după ce carierele noastre s-au despărțit, am auzit că s-a urcat într-o zi în tren și l-au găsit mort lângă Sinaia în pădure. RIP.
Înapoi la 9/11: cu sefu în coaste, primesc mesaj pe ym de la un fost coleg: te uiți la tv? ard ăia ca șobolanii în NY! Îi spun și sefului că ar trebui să ne ducem acasă să vedem ce se întâmplă - n-aveam tv la firmă și streaming pe net nu prea era în 2001, ca să nu vorbim de net decent. Șeful implacabil, nu, stăm să terminăm. Grrr. Am mai fiert pe scaun vreo jumătate de oră până a fost satisfăcut de rezultat, timp în care toată lumea mă bombarda cu mesaje.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.