vineri, 3 septembrie 2010

Cărți vechi moka

Când s-au mutat ai mei din apartamentul ăsta au zis: vechiturile de pe balcon o să-ți trebuiască după renovare. Și așa a fost. Mi-au trebuit... cinci ani ca să-mi fac chef să le arunc și mi-au trebuit trei ore ca sa le duc la container. Hei! am găsit jambierele roș-albastre datate cu carbon 14 undeva la sfârșitul secolului trecut. Bine, în astea trei ore am inclus și transportul și sortarea a 8 saci cu cărți din biblioteca mea juvenilă pe care am parcat-o tot pe balcon înainte de renovare. Am păstrat doar șase cărți cu autograf și un sac cu SF-uri. Cine are nevoie de un sac cu colectia BPT, altul cu cărți de calculatoare plus Sex for Dummies plasat strategic printre ele sau de alți trei cu beletristică, să mă anunțe. Donație.

7 comentarii:

  1. La diverta, dai o carte veche, primesti 20% reducere la una noua.
    E campanie de colectare carti pentru bibliotecile scolare. Nu le arunca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le arunc, normal. Cine arunca carti??

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ai din BPT? Mie imi lipseste un volum din Decameronul. Il ai? Sigur mai sint si altele acolo... Ma intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce am? Un SAC! :)
    L-as da tot, nu la bucata. Esti numarul 2 pe lista. Deocamdata sunt la nr 0, ai mei, care mai trebuie sa-si aleaga ce vor sa tina. Dupa aia sa vedem ce vrea nr.1 si mai vorbim ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim: Da, o sa le dau, in momentul in care stiu exact ce vor ai mei sa tina o sa mai postez o data. Dar nu o sa le intind pe masa ci le dau en-gros.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai totusi sa le intinzi pe masa, sa vada/aleaga fiecare ce vrea...te ajut dc e nevoie

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.