vineri, 6 decembrie 2013

Robin and the Backstabbers - live@Oldies Pub

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul, iar la concertul mult așteptat să mergi cu așteptări coborâte preventiv. Sau, mai îndulcit un pic: formație simpatică + sunetist afon + public tânăr = love, party și atmosferă faină. Păcat de domnul de la butoane, că nu le nimerea nicicum, atâtea indicații transmise de pe scenă către pupitru mai rar. Prea mult bass în monitoare, prea multe înalte, prea puțină voce. Plus microfonie. Dar asta nu i-a împiedicat pe mulți să se simtă bine, așa cum se poate vedea în înregistrările de mai jos. S-au cântat și piese noi, vreo patru pe care nu le știam, iar hiturile au venit, cum era și normal, la final, când s-a mai adjustat și sunetul. Din păcate am ratat începutul la Spnzrtr, a avut piesa un intro schimbat.

Culmea, la Pinholes, în deschidere, s-au auzit mai bine, a făcut altcineva sunetul. Băieții promit, o să mai auzim de ei - de fapt, dacă ar fi avut un cd de vânzare la intrare, l-aș fi cumpărat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.